هاشمی شکست ؟!
پس از جنجال رسانه ای گسترده ی رسانه ها در خصوص انتخابات ریاست مجلس خبرگان ، بالاخره این انتخابات برگزار شد و آیت الله یزدی به این سمت انتخاب شدند . در این انتخابات که در تاریخ 19 اسفند ماه برگزار شد اقای یزدی با 47 رای دربرابر 24 رای آقای هاشمی رفسنجانی به ریاست خبرگان رسید .
حال به چند نکته کوتاه و ضروری در این اتفاق می پردازیم :
1 . پس از فوت آیت الله مهدوی کنی ، برخی رسانه های جریانی خاص با القای فضایی غبارآلود ، مساله ی انتخاب ریاست مجلس خبرگان را کاملا سیاسی کرده و حتی صحبت از باند بازی و اختلاف بین خبرگان مردم می کردند . بنظر می رسید این رسانه ها بیشتر به دنبال تنش و بحران در سطوح کلان مدیریتی نظام اسلامی بودند .
2 . پس از انتخابات 24خرداد 92 و عدم وحدت جریان های اصولگرایی و پیروزی 7/0 درصدی اعتدال گرایان ، جریان اصولگرایی با بهتِ عجیبی مواجه شد . پیروزی آیت الله یزدی در انتخابات ریاست خبرگان رهبری بنظر می رسد تا حدی تلخی شکست گذشته را جبران کرد ، چرا که همه بزرگان اصولگرایی در این انتخاب به اجماع رسیدند تا آقای یزدی را در برابر رقیب سنتی خود یعنی هاشمی رفسنجانی به پیروزی برسانند .
3 . مساله آخر هم بازی ِآمدن و نیامدن آقای هاشمی بود که ظاهرا هاشمی رفسنجانی همیشه اصرار خاصی بر آمدن دارد ! بنظر حقیر ، اما این بار بازی قدیمی آمدن و نیامدن هاشمی ، یک بازی از پیش طراحی شده بود . هاشمی به درستی می دانست که با توجه به فضای عمومی مجلس خبرگان رای نخواهد آورد . وی و اطرافیانش شناخت خوبی از مجلس خبرگان داشتند و می دانستند که هاشمیِ 93 رأیی در انتخابات 19 اسفند ندارد ! پس چرا آمد ؟
پاسخ به این سوال بسیار ساده است . درست یک سال دیگر انتخابات مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد . هدف هاشمی از آمدن و شکست مصلحتی خوردن این بود که به بیرون خبرگان ، پالسی رو بفرستد که این اشخاص حاضر در خبرگان نباید در انتخابات اسفند 94 رای بیاورند . نباید اشخاصی روی کار بیایند که در انتخابات 19 اسفند به هاشمی رای نداده اند و به این سادگی ، خبرگان هم به تسخیر اعتدال گرایان ِ متمایل به هاشمی دربیاید . به هر حال انتخابات اخیر ریاست خبرگان این را نشان داد که وحدت بزرگان اصولگرایی ذیل گفتمان انقلاب اسلامی همواره به پیروزی رسیده است و قطع به یقین در انتخابات های آتی نیز اگر همین رویه در پیش گرفته شود پیروزی از آن ِ جریان ِ اصیل اصولگرایی خواهد بود .
در پایان لازم است به این نکته هم اشاره ای داشته باشیم ، که از ابتدای انقلاب تاکنون تابحال اتفاق نیافتاده که خبرگان مردم درگیر فضاسازی جریان های سیاسی بشوند ، پس لازم است که رسانه ها و مطبوعات از فضاسازی های زهرآلود پیرامون مجلس خبرگان پرهیز کرده و به فکر مصالح کشور باشند .