واحه ای در این نزدیکی ...!

تالمات و تاملاتی پیرامون فرهنگ و اجتماع به همراه کمی سیاست !

واحه ای در این نزدیکی ...!

تالمات و تاملاتی پیرامون فرهنگ و اجتماع به همراه کمی سیاست !

پیوندهای روزانه

۷ مطلب در خرداد ۱۳۹۳ ثبت شده است

دموکراسی به شرطها و شروطها و انا من شروطها

چهارشنبه, ۲۸ خرداد ۱۳۹۳، ۰۳:۴۲ ب.ظ


در دورانی قرار داریم که عده ای خود را معیار می دانند و وقتی قاعده ی بازی برخلاف میلشان باشد زیر همه چیز می زنند ، طاقتشان طاق شده و دهان باز کرده و هرچه بیاید را نثار ملت و مملکت و قانون و الخ می کنند . عده ای هم خود را قانون می دانند ، در حقیقت تا وقتی قانون و مردم سالاری و دموکراسی خوب است که به نفع ما باشد ولی وقتی برخلاف میلشان شد ، می شود تقلب و آشوب و شکنجه و الخ .

حکایت دوستانی اند که دموکراسی را به شرطی میخواهند که خود انها از لوازم آن باشد ...

پ.ن:در سالگرد فتنه سبز قرار داریم ، 5سال پیش در چنین روزهایی فتنه و آشوب تهران را فراگرفته بود و عده ای با های و هوی و کوبیدن بر طبل تقلب سعی در ارائه جدیدترین مدل دموکراسی در دنیا  داشتند.

پ.ن2: ایضا در سالگرد انتخابات24خرداد92 قرار داریم . انتخاباتی که توسط آیت الله ِکارگزارانی ها دموکراتیک ترین انتخابات نام گرفت !!!

پ.ن3:فکر میکنم "انا من شروطها"ی تیتر مشخص شد... !

پ.ن4:درخصوص جدیدترین خاطره منتشره از کتاب حاج اقا و سد لتیان و تاسوعای 70 و بچه ها و پیشگوی چینی هم حرفها داریم ولی بماند بقیه اش !!!

پ.ن5:درباره فوتبال نگاه کردن رئیس جمهور و پوپولیسم و الخ هم واقعا دیگه حرفی نداریم!!! ولی یه حس مبهم بهم میگه این دولت اولین دولت4ساله پس از انقلابه.....

پ.ن6:برداشت آزاد ... 


عکس تزیینی ست...

برداشت نامناسب ممنوع

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ خرداد ۹۳ ، ۱۵:۴۲
حمید احدی

ما ، خبرگان ، رهبری

سه شنبه, ۲۷ خرداد ۱۳۹۳، ۱۲:۵۲ ب.ظ


پانوشت: این متن در خصوص انتخابات خبرگان است که البته در روزهای آینده به تفصیل در خصوص هم خواهیم نوشت! 

در روزگاری که رسانه ها بر روی جام جهانی و تحرکات  و کمی هم توافق نهایی!! متمرکز هستند کمتر صحبتی در خصوص اهمیت انتخابات خبرگان که 1 سال و نیم دیگر به زمان آن باقی مانده است ، می شود . امید است در این متن بتوانیم تحلیلی جامع در این خصوص ارائه کنیم . 
با گذر از وقایع سال 88 که طیف تجدید نظر طلب در خیابان های تهران به دنبال براندازی و تغییر در حاکمیت بود می توان نتیجه گرفت این جماعت با تغییر رویکرد و تاکتیک و با پذیرش مقبولیت نظام ، راهی را به غیر از صندوق های رای ندیدند فلذا در انتخابات سال گذشته با تمام توان خود یعنی با کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی وارد میدان شدند .
با رد صلاحیت هاشمی تمام توان این گروه بر روی حسن روحانی متمرکز شد که با اقدامات منفی احمدی نژاد در جامعه ، پراکنده عمل کردن اصواگرایان و انصراف اجباری عارف باعث پیروزی چند دهم درصدی روحانی در این انتخابات شدند . می توان این گونه نتیجه گرفت که طیف تجدیدنظر طلبی که در 88 راه خیابان را درپیش گرفته بود به یکباره دموکراسی خواه شده و با اجاره ی حسن روحانی قصد مانور دادن در فضای سیاسی را دارد . ( اصغرزاده: دولت روحانی رَحِم اجاره ای است) . 
حال با گذر از این دوران و با نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی و همچنین خبرگان رهبری به نظر می رسد فعالیت این جریان آغاز شده و با تمام توان در حال تست کردن مهره های احتمالی خود هستند . 
حال به برخی از صحبت های مطرح شده در خصوص انتخابات خبرگان اشاره می کنیم : 
آیت الله دری نجف آبادی : "خدا رهبری را حفظ کند و به ایشان طول عمر دهد ان‌شاءالله، اما به هر حال باید برای بعد از ایشان به فکر باشیم." ( واکنش بی بی سی دراین مورد: www.bbc.co.uk/persia  )

این صحبت های امام جمعه اراک در رسانه های ضد انقلاب با آب و تاب تحلیل و تفسیر شد ولی در مقابل در داخل تقریبا هیچ کدام از رسانه ها به این صحبت ها نپرداختند . بی بی سی فارسی ، رادیوفردا ، خودنویس ، پیک نت و چندین رسانه دیگر تحلیل های میلی ِ خود را در این خصوص ارائه دادند که میتوان نتیجه گرفت مسئولین باید از موضع گیری های این چنینی اجتناب کنند تا بهانه ای به دست دشمن ندهیم ، و البته واکنش این رسانه ها به سخنان ایت الله دری در نوع خود جالب بود . (تحلیل حسین باستانی و علی افشاری در بی بی سی و رادیو فردا)
موضوع بعدی مربوط می شود به عکس روزنامه های اصلاح طلب در تاریخ 17خرداد ماه از مراسم سالگرد حضرت امام در مرقد امام که یکی از عجیب ترین عکس های این روزنامه ها محسوب می شود . این روزنامه ها که در حالت طبیعی وعادی هیچ کدام از صحبت های رهبری را بطور تیتر و عکس اول بازتاب نمی دادند در این روز و به طور کاملا هماهنک عکس های رهبر انقلاب و حسن خمینی را منتشر کردند که برداشت از این حاشیه ی رسانه ای را به عهده خوانندگان می گذاریم . ( شرق: www.sharghdaily.ir/D  / آرمان: armandaily.ir/Defaul  )

در پایان و باتوجه به شرایط نامناسب آیت الله مهدوی کنی ، هوشیاری جریان حزب اللهی را می طلبد که در وهله اول گرفتار بازی سیاسی این جماعت نشده و در وهله دوم با رصد فضا تصمیمات هوشمندانه ای در این زمینه اتخاذ کنند .

۱ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰ ۲۷ خرداد ۹۳ ، ۱۲:۵۲
حمید احدی

دیروز می گفتند ...

شنبه, ۲۴ خرداد ۱۳۹۳، ۰۵:۵۶ ق.ظ

از صفحه ی پلاس مجتبی دانشطلب ؛

"دیروز می‌گفتن «جانم فدای ایران»، امروز می‌گن نظامی‌ها و بسیجی‌ها باید برن بجنگن

باز هم آدم رو یاد اون ضرب‌المثل چینی می‌اندازن که می‌گه: تو که نمی‌تونی شکر بخوری خب شکر می‌خوری که شکر می‌خوری"
پ.ن:ندارد!
رونوشت به ...

عکس تزیینی ست ...

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۴ خرداد ۹۳ ، ۰۵:۵۶
حمید احدی

5 سال پیش ...

پنجشنبه, ۲۲ خرداد ۱۳۹۳، ۰۴:۲۴ ب.ظ

5 سال پیش در چنین روزهایی شاهد عجیب ترین اتفاقات در تاریخ انقلاب بودیم . اتفاقاتی که بنظر می رسد با گذشت زمان به مرور از یادها برود و بررسی ان در بزنگاه های حساس خالی از لطف نباشد.

جنبش سبز عنوانی است که عده ای از طرفداران مهندس موسوی برای خود برگزیدند و قبل از انتخابات برای وی به تبلیغات پرداختند و بعد از آن هم برای پس گرفتم رای خود  به فرمان میر حسین به خیابانهای مرکزی تهران ریختند . فرمانی که شاید از ابتدا به دلخواه موسوی صادر شد ولی بعد از آن به دست نیروهای ضد انقلاب افتاد و عملا زمینه را برای مخالفت و شورش علیه حاکمیت فراهم کرد . نکته اصلی و غیر قابل انکار در این حوادث نقش رهبر انقلاب در مدیریت ِ فتنه گران بود . مدیریتی که باعث شد بعد از نماز جمعه تاریخی29 خرداد عملا بی اعتمادی که در بخشی از بدنه مردم بوجود آمده بود از بین برود و شاهد این بودیم بعد از آن خیابان های تهران صرفا شاهد حضور عناصر ضد انقلاب بود و یک مسئله ای که می توانست با قانونمندی و تمکین به قانون دو کاندیدای انتخابات به راحتی حل وفصل شود به یک شورش خیابانی تبدیل شد ، و در نهایت با اهانت همین جماعت ضد انقلاب به ساحت مقدس حضرت سیدالشهدا(ع) حضور میلیونی مردم در سراسر کشور در نهم دی طومار این جماعت برای همیشه پیچیده شد و به زباله دانی تاریخ پیوستند .

و حال 2 نکته :

1_ بعد از 5سال از آن حوادث عده ای در حال تلقین زنده بودن !!! جنبش به اصطلاح سبز دارند که بنده صحبتی در این زمینه ندارم و برداشت کاملا آزاد است ....  :))

2_با برگزاری انتخابات 24 خرداد92 و حضور 72درصدی مردم که مهر تاییدی دیگر بر سلامت انتخابات های جمهوری اسلامی  است و انتخاب دکتر روحانی ، به شورشیان ِ سال 88 فهماند که اگر در سال 88 به قانون تمکین می کردند و بجای پیمودند خیابانهای تهران راه قانون را در پیش می گرفتند چه بسا میرحسین الان رئیس جمهور ایران می بود !

و در آخر انتخاب روحانی این موضوع را ثابت کرد توده مردم با هیچ جریان و طیف سیاسی عقد اخوت نبسته است ....

فتامل

۲ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۲ خرداد ۹۳ ، ۱۶:۲۴
حمید احدی

داغ ِ بر دل ...

چهارشنبه, ۲۱ خرداد ۱۳۹۳، ۰۷:۳۷ ب.ظ

شرح ندارد!

همه چیز در تصویر مشخص است!

دلمان برای حرمت تنگ شده است آقا!

بطلب!

:(

۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰ ۲۱ خرداد ۹۳ ، ۱۹:۳۷
حمید احدی

به هر مزار ابوجهل ها گماشته اند ...

يكشنبه, ۴ خرداد ۱۳۹۳، ۰۷:۳۴ ب.ظ

به هر مزار ابوجهل ها گماشته اند / که بی اجازه مگریند عاشقان بقیع...

شرح :طبق اعتقادات ِ عجیب وهابیت تبرک جستن و شفیع قرار دادن انبیا و ائمه گناهی کبیره محسوب می شود ....

جدای از این ، تبرک جستن به مزار پیامبر و اهل بیت نیز گناه محسوب می شود و هرگاه شخصی در بقیع و یا حرم حضرت رسول تبرک بجوید بازداشت خواهد شد .

نکته جالب اینجاست که خود اهل تسنن هم قائل به شفبع قرار دادن پیامبر هستند و بارها بارها ماموران وهابی از دعا خواندن اهل تسنن نیز جلوگیری میکردند. 



عکس : اردیبهشت 93

کاروان عمره تشکل های دانشجویی

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰۴ خرداد ۹۳ ، ۱۹:۳۴
حمید احدی

غربتستان بقیع !

جمعه, ۲ خرداد ۱۳۹۳، ۰۸:۱۹ ب.ظ


بقیع و دیگر هیچ !

پی نوشت : کشت مرا غربت بقیع!

عکس:صبح یک روز ِ سخت ِ بهاری (مدینه النبی)

۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰ ۰۲ خرداد ۹۳ ، ۲۰:۱۹
حمید احدی